De 5 beste gezichtscrèmes voor mannen

De 5 beste gezichtscrèmes voor mannen

Als moderne en stijlbewuste man is het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen. Een goede huidverzorging is daarbij onmisbaar en dat geldt daardoor ook voor een goede gezichtscrème. Maar met zoveel keuze, kan het lastig zijn om de juiste crème te vinden. Wij helpen je op weg en zetten de 5 beste gezichtscrèmes voor mannen op een rijtje.

Waar moet een goede gezichtscrème voor mannen aan voldoen?

Een goede gezichtscrème voor mannen moet de huid hydrateren zonder een vettig laagje achter te laten. Daarnaast moet de crème de huid voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling, wind en zon. 

Als stijlbewuste man met een actieve levensstijl kies je het beste een gezichtscrème die snel intrekt, zodat je meteen door kunt met je dag. Zoek ook naar een crème met een natuurlijke formule, zonder goedkope of synthetische ingrediënten die de huid irriteren.

Gezichtscrèmes met ingrediënten zoals hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor een egale teint en antioxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen zijn over het algemeen een goede keuze. Een lichte, niet-vette textuur is ideaal voor de mannenhuid.

Top 5 gezichtscrèmes voor mannen

Wij hebben de beste gezichtscrèmes voor mannen op een rijtje gezet. Deze crèmes voldoen aan alle eisen en zijn favoriet bij onze klanten:

Doers of London Hydrating Face Cream

De Hydrating Face Cream van Doers of London is een all-in-one moisturizer die diep hydrateert, actief werkt tegen tekenen van veroudering en roodheid en irritaties vermindert. De rijke crème trekt snel in zonder een glanzende of plakkerige finish en bevat hoogwaardige ingrediënten als borage olie, groene thee-extract en vitamine E voor optimale verzorging.

Baxter of California Oil Free Moisturizer

Speciaal ontwikkeld voor mannen, biedt de Oil Free Moisturizer van Baxter of California een lichte, niet-vette hydratatie. Verrijkt met onder meer groene thee-extract, aloë vera en kamille kalmeert het de huid, vermindert fijne lijntjes en bestrijdt onzuiverheden. Deze olievrije moisturizer houdt je huid gedurende de dag fris, gehydrateerd en stralend.

Taylor of Old Bond Street Moisturising Cream Sandalwood

De Moisturising Cream Sandalwood van Taylor of Old Bond Street verzacht, hydrateert en voedt de huid met een iconische sandelhoutgeur. De lichte, gemakkelijk opneembare formule is sulfaat- en parabenenvrij. Masseer een kleine hoeveelheid in de huid voor dagelijkse verzorging en een klassiek mannelijke geur.

Baxter of California Super Shape Skin Recharge Cream

Geef je huid een boost met de Super Shape Skin Recharge Cream van Baxter of California. Deze krachtige anti-aging crème bevat cafeïne, ginseng en een uniek proteïnecomplex om de huid te liften, verstevigen en rimpels te verminderen. De lichte, hydraterende formule trekt snel in en laat de huid er jonger en stralender uitzien.

Muhle Organic Gezichtscrème

De Organic Gezichtscrème van Muhle verzorgt de huid op milde wijze met biologische ingrediënten als aloë vera, sheaboter en jojoba-olie. Vrij van synthetische toevoegingen en dierproefvrij, is deze crème zeer geschikt voor de gevoelige mannenhuid. De lichte textuur trekt snel in en laat de huid de hele dag zacht en soepel aanvoelen.